Mega Fortune – miljonslot från NetEnt

Home / Mega Fortune – miljonslot från NetEnt - March 28, 2019 , by admin

Få spelautomater kan skryta med samma framgång som Mega Fortune från NetEnt. Det är nämligen en av tidernas mest spelade slot som dessutom betalat ut högst vinster under åren. Så, vad handlar då den så omåttligt populära spelautomaten om?

Bakgrund

Mega Fortune lanserades av den svenska spelutvecklaren NetEnt redan i januari 2009 och är trots sin mångåriga existens än idag en av de mest populära spelautomaterna. Det handlar om en progressiv jackpottslot som utspelar sig i en lyxig miljö med typiska symboler så som sedlar, champagneflaskor och stora yachts. Sedan den tidiga lanseringen har Mega Fortune under åren genererat några av tidernas högsta utbetalningar. Skulle vinsttillfället vara framme är inte bara en garanterad maxvinst på 20 000 gånger insatsen att vänta, det finns dessutom chans att kamma hem en progressiv jackpott. Nivån för spelets vinstpott är aldrig förutbestämt, utan baseras utifrån hur många som spelar och till vilka pengar. Ju högre omsättning på spelautomaten, desto större blir den slutliga vinstpotten.

Upplägg och tema

Till utseendet har Mega Fortune ett tämligen klassiskt upplägg med fem hjul, tre rader samt 25 vinstlinjer. Det går att spela för så lite som tio öre upp till 500 riksdaler per snurr och myntvärdet kan justeras mellan tio öre och fem kronor på en och samma linje. Spelets stora insatsspann innebär att Mega Fortune passar alla speltyper och plånböcker. Vill du dock spela om miljonerna gäller det att spela lite mer våghalsat och satsa maximalt.

Bonusspelet i Mega Fortune

Spelautomaten har totalt tre olika progressiva jackpottar; [b]Major[/b], [b]Rapid [/b]och [b]Mega[/b]. Även om det är möjligt att vinna jackpotten på mindre insatser är dina chanser betydligt större om du satsat högt. Av varje insats går 1% av pengarna till jackpottarna Rapid och Major, medan 5,39 % avsätts till den åtråvärda Mega-jackpotten. Rekordet när det kommer till jackpottvinst på Mega Fortune ligger på över 17 miljoner euro!